Spring naar content

LinkedIn Advertising

Adverteren op LinkedIn is ideaal voor bedrijven die zich richten op een professionele doelgroep. Met gerichte B2B-targetingmogelijkheden kun je specifieke zakelijke doelgroepen effectief bereiken, wat leidt tot hoogwaardige leads. Wij helpen je graag!

Herman Koot

Neem contact op

Contact

Wat is LinkedIn?

LinkedIn adverteren stelt je in staat om een professionele doelgroep te bereiken door gerichte advertenties te tonen op basis van werkervaring, opleiding, bedrijf en demografie. Met meer dan 750 miljoen gebruikers wereldwijd, biedt LinkedIn een platform om merkbekendheid te vergroten, verkeer naar je website te trekken en nieuwe leads te genereren.

Buro Koorts helpt jou om jouw doelen te behalen met behulp van LinkedIn adverteren. Dat doen we als onderdeel van ons abonnement Goed of Best, óf als onderdeel van een groeiprogramma. Wanneer we aan de slag gaan met LinkedIn adverteren, doorlopen we de volgende stappen.

Plannen

We beginnen met het bepalen van je doelen. Wil je je merkbekendheid vergroten, meer websiteverkeer genereren of nieuwe leads aantrekken? Vervolgens stellen we een contentkalender op voor gestructureerde publicatie van advertenties.

Doen

We ontwikkelen pakkende advertenties met sterke teksten en visuele elementen. Door LinkedIn’s uitgebreide targetingopties in te zetten, zorgen we ervoor dat je advertenties de juiste doelgroep bereikt.

Controleren

We monitoren de prestaties van de advertenties met LinkedIn Campaign Manager. Door te analyseren welke advertenties het meeste succes hebben, krijgen we inzicht in de effectiviteit van de campagne. We kijken naar belangrijke statistieken zoals klikken, vertoningen en conversies.

Optimaliseren

Op basis van de resultaten optimaliseren we de advertenties. Dit kan betekenen dat we de targeting verfijnen, de advertentieteksten aanpassen of nieuwe visuele elementen toevoegen. Door regelmatig te testen, bijvoorbeeld met A/B tests, ontdekken wat het beste werkt.

Waarom LinkedIn adverteren?

Adverteren op LinkedIn is effectief omdat het bedrijven in staat stelt om zeer gericht hun boodschap over te brengen aan een professionele en betrokken doelgroep. Dit resulteert in hoogwaardige leads en verhoogde merkbekendheid. Door gebruik te maken van LinkedIn’s unieke targetingopties kunnen bedrijven precies de juiste professionals bereiken, wat leidt tot meer verkeer naar hun website en conversies.

Start vandaag met LinkedIn adverteren

Kunnen wij jou helpen met LinkedIn adverteren? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn Buro Koorts

Helpen, ontwikkelen en enthousiasme. Dat zijn de kernwaarden die de rode draad vormen in alles wat wij doen. Bij Buro Koorts werken allround marketeers die jou écht helpen jouw doelen te bereiken. Wat ons uniek maakt? Dat is onze werkwijze. Je werkt samen met een collega als vast aanspreekpunt, die jou helpt met marketing in de breedte. Onze marketeers hebben alle kennis in huis om jouw bedrijf het podium te geven dat het verdient.

Meer weten?

Herman Koot

Heb je een vraag?

App ons direct via WhatsApp!