Spring naar content

Eventmarketing

Wij organiseren succesvolle en onvergetelijke evenementen die naadloos aansluiten op jouw bedrijf. Onze aanpak is strategisch, grondig en volledig op maat gemaakt. Zo profiteer jij van de beste resultaten!

Herman Koot

Neem contact op

Contact

Wat is eventmarketing?

Eventmarketing draait om het creëren van impactvolle ervaringen die je merk versterken en klantloyaliteit bevorderen. Het is een krachtig middel om leads te genereren, verkopen te stimuleren en waardevolle feedback van je klanten te verzamelen. Met eventmarketing maak je je bedrijf tastbaar en zorg je voor een blijvende indruk.

Buro Koorts helpt je om samen met jou een mooi event neer te zetten. Dat doen we als onderdeel van ons abonnement Goed of Best, óf als onderdeel van een groeiprogramma. Wanneer we aan de slag gaan met eventmarketing, doorlopen we de volgende stappen.

Plannen

We starten met een uitgebreide brainstormsessie om thema’s en doelstellingen vast te stellen. Zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijfswaarden duidelijk worden geïntegreerd in het evenement. Een voorbeeld hiervan is hoe we Invacare ondersteunden met de communicatie rondom de VeineDAGEN beurs, waarbij we advertenties op verschillende platforms verzorgden en promotiemateriaal ontwierpen, inclusief winacties die voor extra betrokkenheid zorgden.

Doen

Na de strategiebepaling ontwikkelen we een creatief concept dat bij jouw merk past. Dit werken we tot in detail uit, van beursstand tot promotiemateriaal en interactieve elementen. Voor Solid Finance ontwikkelden we bijvoorbeeld een thema dat hun nuchtere aanpak weerspiegelde, wat resulteerde in een opvallende beursstand met een Piaggio barista-bar, waar bezoekers konden genieten van espresso en een op maat gemaakt koekje.

Controleren

We zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van het evenement door nauw samen te werken met jou en externe partijen én zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt. Een mooi voorbeeld hiervan is ons eigen Buro Koorts Golftoernooi, waar we alles regelden: van de locatie tot het kiezen van de gerechten en het uitnodigen van de deelnemers.

Optimaliseren

Na afloop evalueren we het evenement samen met jou om continu te verbeteren en waardevolle inzichten te verzamelen.

Waarom eventmarketing?

Eventmarketing zorgt voor een directe, persoonlijke connectie met je doelgroep. Dit verhoogt merkbekendheid en klantloyaliteit en biedt mogelijkheden om direct feedback te verzamelen. Bovendien stimuleert het je leadgeneratie en verkoop door potentiële klanten op een aantrekkelijke manier kennis te laten maken met je aanbod.

Start vandaag met eventmarketing

Kunnen wij jou helpen met eventmarketing? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn Buro Koorts

Helpen, ontwikkelen en enthousiasme. Dat zijn de kernwaarden die de rode draad vormen in alles wat wij doen. Bij Buro Koorts werken allround marketeers die jou écht helpen jouw doelen te bereiken. Wat ons uniek maakt? Dat is onze werkwijze. Je werkt samen met een collega als vast aanspreekpunt, die jou helpt met marketing in de breedte. Onze marketeers hebben alle kennis in huis om jouw bedrijf het podium te geven dat het verdient.

Meer weten?

Herman Koot

Heb je een vraag?

App ons direct via WhatsApp!