Spring naar content

Blogs en nieuwsberichten schrijven

Heb je al een website vol met informatie, maar wil je het levendiger maken met frisse, actuele content? Met onze blogs en nieuwsberichten zorgen we ervoor dat jouw bedrijf het podium krijgt dat het verdient. We schrijven blogs die inspireren of informeren en delen nieuws dat speelt bij jouw bedrijf of in de branche. Zo zorgen we ervoor dat jouw doelgroep jou gaat zien als autoriteit en vertrouwen krijgt in jouw producten of diensten.

Herman Koot

Neem contact op

Contact

Wat zijn blogs en nieuwsberichten?

Bij het schrijven van blogs en nieuwsberichten gaat het bij ons om kwaliteit boven kwantiteit. Goede blogs en nieuwsberichten bestaan uit méér dan alleen maar tekst. Het gaat over het overbrengen van jouw boodschap, het delen van waardevolle informatie en het oplossen van uitdagingen die jouw doelgroep heeft. Blogs en nieuwsberichten helpen om je website actueel te houden én kan helpen met het verhogen van je websitebezoek.

Buro Koorts helpt jou om jouw doelen te behalen met behulp van blogs en nieuwsberichten. Dat doen we als onderdeel van ons abonnement Goed of Best, óf als onderdeel van een groeiprogramma. Wanneer we aan de slag gaan met blogs en nieuwsberichten, doorlopen we de volgende stappen.

Plannen

We starten eigenlijk altijd met een contentkalender. Hierin beschrijven we de planning van de blogs en nieuwsberichten. Welke onderwerpen willen we benadrukken? Welke informatie hebben we daarvoor nodig? En in welke vorm en op welk kanaal gaan we de content plaatsen? Uiteraard gaan we ook met jou in gesprek. Welke verhalen liggen te wachten om verteld te worden?

Doen

Met een duidelijk plan starten we met het schrijven van de blogs en nieuwsberichten. We doen zelfstandig onderzoek naar het onderwerp of vragen – indien nodig – om input. We spreken met jou of je collega’s om de beste informatie te krijgen voor de artikelen. Op deze manier zorgen we voor aantrekkelijke en goed leesbare artikelen die passen bij jouw bedrijf.

Controleren

Elk artikel dat we schrijven sturen we naar jou. Jij bent en blijft de expert en zal inhoudelijk altijd meer weten dan wij. Daarom vinden we het belangrijk dat je de blogs en nieuwsberichten altijd inhoudelijk tegenleest. Klopt het wat er staat? En zie je nog extra details die we kunnen toevoegen?

 

Optimaliseren

Op basis van jouw feedback, tips en ideeën verbeteren we de blogs en nieuwsberichten. Elk artikel wordt met veel zorg samengesteld, om zo de beste resultaten te behalen.

Waarom blogs en nieuwsberichten schrijven?

Er zijn ontzettend veel redenen waarom blogs en nieuwsberichten belangrijk zijn voor jouw bedrijf, maar de meest belangrijke is toch wel de autoriteit. Door regelmatig te bloggen of nieuwsberichten te delen, positioneer je jezelf als een expert. Dit helpt om je autoriteit binnen de branche te versterken en kan het vertrouwen van jouw doelgroep vergroten.

Daarnaast helpt het publiceren van artikelen simpelweg ook om je bedrijf beter zichtbaar te maken én kan ervoor zorgen dat je beter wordt gevonden in zoekmachines. Blogs en nieuwsberichten kunnen dienen als ‘springplank’ naar jouw producten of diensten. Als je antwoord geeft op een vraag of behoefte van jouw doelgroep én jij biedt de oplossing, is de keuze wellicht snel gemaakt. Tot slot kun je natuurlijk je blogs en nieuwsberichten gebruiken én hergebruiken op je social media kanalen en nieuwsbrieven.

Start vandaag met blogs en nieuwsberichten

Kunnen wij jou helpen met het schrijven van blogs en nieuwsberichten? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn Buro Koorts

Helpen, ontwikkelen en enthousiasme. Dat zijn de kernwaarden die de rode draad vormen in alles wat wij doen. Bij Buro Koorts werken allround marketeers die jou écht helpen jouw doelen te bereiken. Wat ons uniek maakt? Dat is onze werkwijze. Je werkt samen met een collega als vast aanspreekpunt, die jou helpt met marketing in de breedte. Onze marketeers hebben alle kennis in huis om jouw bedrijf het podium te geven dat het verdient.

Meer weten?

Herman Koot

Heb je een vraag?

App ons direct via WhatsApp!