Spring naar content

Instagram Advertising

Wil jij jouw merk laten groeien op een visueel aantrekkelijk platform waar je met beelden de doelgroep voor je wint? Dan is Instagram jouw platform! Met visueel aantrekkelijke advertenties trekken we de aandacht van jouw doelgroep en zetten we jouw merk in de schijnwerpers. Bij Buro Koorts weten we precies hoe we jouw Instagram campagnes succesvol kunnen maken. Onze ervaren marketeers helpen je met het opzetten van campagnes die resultaten opleveren. Of je nu meer naamsbekendheid wilt, meer volgers wilt aantrekken of je conversies wilt verhogen, wij regelen het!

Herman Koot

Neem contact op

Contact

Wat is Instagram?

Instagram is hét sociale netwerk waar visuele content de hoofdrol speelt. Meer dan 8 miljoen Nederlanders gebruiken Instagram, waarvan een groot deel het platform dagelijks bezoekt. Via Instagram kun je op verschillende manieren adverteren; zoals foto’s, video’s, carrousels en stories. Daarnaast heb je uitgebreid de mogelijkheid om advertenties nauwkeurig te targeten op basis van demografische gegevens, interesses en gedrag.

Het grote voordeel van Instagram is het aantal actieve gebruikers en de hoge betrokkenheid op het platform. Dit zorgt ervoor dat advertenties niet alleen opgemerkt worden, maar ook daadwerkelijk interactie genereren, zoals likes, reacties én doorkliks. Hierdoor kun je niet alleen je zichtbaarheid en naamsbekendheid vergroten, maar ook direct leads genereren.

Buro Koorts helpt jou om jouw doelen te behalen met behulp van Instagram Advertising. Dat doen we als onderdeel van ons abonnement Goed of Best, óf als onderdeel van een groeiprogramma. Wanneer we aan de slag gaan met Instagram Advertising, doorlopen we de volgende stappen.

Plannen

We starten met een plan en doelstellingen. Heb je al een bedrijfsprofiel? Dan maken we een 0-meting en kijken we naar de resultaten. Heb je nog geen profiel? Dan maken we die aan. Ook kijken we naar jouw concurrentie en bepalen we je doelgroep.

Doen

Wanneer het plan staat, gaan we aan de slag met de advertenties. We kiezen de juiste beelden, maken teksten die converteren en kiezen voor de juiste doelgroepen, doelstellingen en budgetten.

Controleren

Gedurende de campagnes houden we alles nauwlettend in de gaten. Hoe presteren de Instagram advertenties? Bereiken we de juiste doelgroep? Converteren de bezoekers die op jouw website komen? We rapporteren altijd over de resultaten en zijn daar 100% transparant in.

Optimaliseren

Wanneer we zien dat het nóg beter kan, sturen we uiteraard direct bij. Zien we bijvoorbeeld dat één specifieke advertentie het uitstekend doet? Dan kijken we naar varianten daarop. Doet een tekst of kop het niet goed? Dan sluiten we die uit. Zo zorgen we voor campagnes die optimaal draaien.

Waarom Instagram Advertising?

Van het vergroten van je merkbekendheid tot het stimuleren van directe verkoop; wij zorgen voor het juiste resultaat. Met uitgebreide targeting-opties kunnen we je doelgroep nauwkeurig bereiken op basis van demografie, interesses, gedrag en meer. Instagram advertenties leveren directe resultaten én dragen ook bij aan langetermijn groei van je bedrijf. We hebben ruime ervaring met alle soorten Instagram-campagnes en helpen je graag.

Start vandaag met Instagram Advertising

Kunnen wij jou helpen met Instagram Advertising? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn Buro Koorts

Helpen, ontwikkelen en enthousiasme. Dat zijn de kernwaarden die de rode draad vormen in alles wat wij doen. Bij Buro Koorts werken allround marketeers die jou écht helpen jouw doelen te bereiken. Wat ons uniek maakt? Dat is onze werkwijze. Je werkt samen met een collega als vast aanspreekpunt, die jou helpt met marketing in de breedte. Onze marketeers hebben alle kennis in huis om jouw bedrijf het podium te geven dat het verdient.

Meer weten?

Herman Koot

Heb je een vraag?

App ons direct via WhatsApp!