Spring naar content

Online marketingstrategie

Heb je het gevoel dat je online wel zichtbaar bent, maar dat het niet écht knalt? Dat kan gelukkig anders! Buro Koorts helpt jou in de digitale wereld en zorgt ervoor dat jij met online marketing jouw bedrijfsdoelen kan halen. Met een doordachte online marketing strategie zorgen we ervoor dat jouw digitale marketing geen bijzaak, maar een hoofdzaak is. Eén die resulteert in meetbaar resultaat!

Herman Koot

Neem contact op

Contact

Wat is een online marketingstrategie?

Een online marketing strategie is een op maat gemaakte, slimme routekaart die ervoor zorgt dat jouw bedrijf online precies  zichtbaar en vindbaar is waar je dat wilt. Een online marketing strategie helpt je te focussen op de juiste doelgroepen én de juiste marketingkanalen. We bepalen hoe, waar en wanneer jouw bedrijf zich online presenteert.

Samen stippelen we de weg uit om jouw doelen te behalen: of dat nu gaat om meer naamsbekendheid, leads of omzet. We bouwen een online strategie die jouw merk versterkt en meer omzet genereert. Dat doen we door een grondige analyse van de markt en jouw concurrenten, het vaststellen van duidelijke doelen en kpi’s en het meten van alle activiteiten. En dat alles met een unieke mix van creativiteit, jarenlange ervaring en de juiste tools.

Buro Koorts helpt jou om jouw doelen te behalen met behulp van een online marketing strategie. Dat doen we als onderdeel van ons abonnement Goed of Best, óf als onderdeel van een groeiprogramma. Wanneer we aan de slag gaan met een online marketing strategie, doorlopen we de volgende stappen.

Plannen

Jouw ambities en doelen zijn ons startpunt. We luisteren en vragen door om een helder beeld te krijgen van jouw wensen en behoeften. Waarom wil je online marketing inzetten voor jouw bedrijf? Dit kan bijvoorbeeld gaan om het verhogen van naamsbekendheid, het genereren van leads of het verhogen van omzet.

Doen

We gaan aan de slag met de analyses. We starten met een concurrentieanalyse, waarin we bijvoorbeeld kijken naar hoe jouw concurrenten presteren op social media en in zoekmachines. Ook kijken we naar jouw eigen kanalen, zoals je website, social media en de bedrijvenpagina op Google. Dit alles vatten we samen in een ijzersterke online marketing strategie.

Controleren

Samen met jou bespreken we het online marketing strategieplan en de daaruit volgende koers. Herken jij je in de analyses? Mis je ergens nog informatie? En sluit het plan aan bij de wensen die je hebt? We presenteren de resultaten op een heldere manier, één waarmee we ook direct aan de slag kunnen.

Optimaliseren

Wat we exact doen in deze fase is afhankelijk van de samenwerking die we hebben. Kies je voor een Groeiprogramma? Dan verwerken we jouw feedback en leveren we het plan kant-en-klaar op. Kies je voor ons abonnement Goed of Best? Dan gaan wij natuurlijk met veel enthousiasme aan de slag met de uitvoering van het plan!

Waarom een online marketing strategie?

Een goede online marketing strategie maakt het verschil tussen online aanwezig zijn en online succes. Met een doelgerichte aanpak kun je efficiënter werken én je marketingbudget beter besteden. Met een strategie op maat zorg je niet alleen voor meer zichtbaarheid, maar bouw je aan langdurige relaties met je klanten. Je hebt op deze manier ruimte om in te spelen op nieuwe kansen, waarmee je zorgt voor een duurzame groei van je bedrijf.

Start vandaag met jouw online marketing strategie

Kunnen wij jou helpen met een online marketing strategie? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn Buro Koorts

Helpen, ontwikkelen, resultaat en enthousiasme. Dat zijn de kernwaarden die de rode draad vormen in alles wat wij doen. Bij Buro Koorts werken allround marketeers die jou écht helpen jouw doelen te bereiken. Wat ons uniek maakt? Dat is onze werkwijze. Je werkt samen met een collega als vast aanspreekpunt, die jou helpt met marketing in de breedte. Door te werken op basis van gedragsvoorkeuren, vullen we elkaar aan. Zo halen we het beste in elkaar naar boven.

Meer weten?

Herman Koot

Heb je een vraag?

App ons direct via WhatsApp!