Spring naar content

Online marketing

Wil je jouw bedrijf laten groeien op een manier die meetbaar, schaalbaar én flexibel is? Kies dan voor online marketing van Buro Koorts. Met ons team van enthousiaste marketeers vergroten we niet alleen jouw naamsbekendheid, leads en omzet, maar bouwen we ook aan een duurzame relatie met jouw doelgroep. Wij staan klaar om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen!

Herman Koot

Neem contact op

Contact

Wat is online marketing?

Het is belangrijk om je producten en diensten precies dáár te promoten waar jouw doelgroep zich bevindt. Met online marketing kun je heel gericht inspelen op de behoeften van jouw doelgroep en jouw unieke boodschap op een juiste manier overbrengen. Of het nu gaat om aansprekende e-mails, aantrekkelijke social media berichten, geoptimaliseerde zoekmachineadvertenties óf je eigen website: wij weten hoe we het digitale pad moeten bewandelen om voor jouw bedrijf resultaten te behalen.

Online marketing staat tegenover traditionele marketing – zoals reclames in magazines, op televisie of op de radio. Het grote voordeel van online marketing is de meetbaarheid én stuurbaarheid. Je kunt beter en gerichter resultaten behalen door online marketing. Elke stap in onze online marketingstrategie is gericht op het vergroten van jouw zichtbaarheid en vindbaarheid, het genereren van leads, het versterken van je merk én het behalen van meer omzet.

Onze online marketing werkwijze

Plannen

Klaar om online resultaat te behalen? Dan kijken we eerst wat het beste past bij jouw bedrijf. We stellen vast welke doelen je wil bereiken en wie je doelgroep is. Samen kiezen we de geschikte online kanalen en maken we een concrete strategie die aansluit bij jouw merk.

See Think Do Care – Een Effectief Marketingmodel

Doen

We gaan aan de slag met het creëren van boeiende content, opvallende advertenties, pakkende teksten en alles wat nodig is voor jouw online marketing. We integreren en beheren alle gekozen online kanalen om jouw online aanwezigheid te versterken en resultaten te behalen.

Controleren

Wij geloven in transparantie en resultaatgerichtheid. Daarom houden we de prestaties van jouw campagnes nauwlettend in de gaten, zodat we kunnen bijsturen om de beste resultaten te garanderen. De resultaten bespreken we met jou in een kwartaalrapportage. Het is én blijft jouw data.

Optimaliseren

Op basis van de verzamelde gegevens en resultaten passen we de strategie en campagnes aan om meer naamsbekendheid, leads en omzet te behalen. We voeren continu verbeteringen door om ervoor te zorgen dat jouw online marketinginspanningen blijven resulteren in groei en succes.

Waarom online marketing?

Waarom kiezen voor online marketing? Het antwoord is duidelijk: het brengt je direct in contact met je doelgroep. Vergelijk het maar eens met een fysieke winkel. Net zoals in een winkel zijn een uitstekend assortiment en een aantrekkelijke uitstraling belangrijk. Zo is het ook met jouw online aanwezigheid. Bij Buro Koorts zien we online marketing als jouw digitale etalage. Het is een plek waar elke voorbijganger binnen wil stappen én iets bij jou wil kopen.

Een krachtige online marketingstrategie omvat niet alleen sociale media en een website die bezoekers omzet in klanten, maar ook zoekmachineoptimalisatie en doeltreffend online adverteren. Deze elementen werken samen en zorgen ervoor dat we jouw bedrijfsdoelen realiseren. We zorgen ervoor dat jij online niet alleen gevonden wordt, maar dat bezoekers ook daadwerkelijk converteren.

Start vandaag met jouw online marketing

Kunnen wij jou helpen met online marketing? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn Buro Koorts

Helpen, ontwikkelen, resultaat en enthousiasme. Dat zijn de kernwaarden die de rode draad vormen in alles wat wij doen. Bij Buro Koorts werken allround marketeers die jou écht helpen jouw doelen te bereiken. Wat ons uniek maakt? Dat is onze werkwijze. Je werkt samen met een collega als vast aanspreekpunt, die jou helpt met marketing in de breedte. Door te werken op basis van gedragsvoorkeuren, vullen we elkaar aan. Zo halen we het beste in elkaar naar boven.

Onze marketingtools

Meer weten?

Herman Koot

Heb je een vraag?

App ons direct via WhatsApp!